Ressurser/Nyheter/Sommerstevne 2022

Sommerstevne 2022

For deg som vil ta misjonsbefalingen på alvor! Reach The City er et kristent sommerstevne som fokuserer på å utruste mennesker til å ta misjonsbefalingen på alvor.
Sommerstevne 2022

I fem dager vil du få være med på evangelisering, gatemøter og samtaler, undervisning, bønn, lovsang og fellesskap. Du vil bli lært opp i ulike måter å dele evangeliet på, som bruk av kreative metoder, og i tillegg få prøvd deg ute på gata en sommerdag i Oslo hvor gatene er fulle av folk!
Du får bo sammen med andre brennende kristne med ulik erfaring med evangelisering, som ønsker å lære enda mer om hvordan man kan nå mennesker med evangeliet. Det vil bli fem innholdsrike dager, hvor det i tillegg er tid til aktiviteter og spill med de andre. Vi garanterer et godt felleskap med nye bekjentskaper.
-Å evangelisere kan høres vanskelig og skummelt ut, men med undervisning, øvelse og praksis, i tillegg til full støtte fra de andre deltagerne, vil det føles mye lettere.
Velkommen på Reach The City Oslo fra 2.-7. august 2022.

Se mer informasjon på følgende filer:

Program RTC Oslo 2022

Praktisk info til deltakerne

Workshops

Påmelding her

Sommerstevne 2022

Intervju med gjesteunderviser Peter Kennelly:

 

 

 

 

 

 

 

 

Flere nyheter
Flere nyheter
I januar fikk vi med Tobias Berg, Oslo som fulltidsevangelist. Det er et stort bønnesvar på bønnene vi har bedt til Herren om flere arbeidere! Vi har stilt Tobias følgende spørsmål:
Les mer
Gunnar blir intervjuet og forkynner evangeliet på ungdomsprogrammet Connected, Kanal 10. Se intervjuet her!
Les mer
Vi var spente på hvordan det ville gå å besøke Jesu Kristi Kirke i Oslo. Vi var 9 evangelister som etter å ha lest om Guds fulle rustning og bedt sammen, satte kurs mot kirken. Vi ble tatt godt imot og deltok først på gudstjenesten. Her var det sanger, nattverd (brød og vann) og tre talere. Gjennom forkynnelsen ble det tydelig at de ikke er frelst ved tro. En nevnte at "vi må prøve å gjøre det én prosent bedre dag for dag"!
Les mer
Powered by Cornerstone