Personvernerklæring

Open Air Campaigners Norge – org.nr. 992046821

Under beskrives vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor kontakter, givere, kunder og andre vi jobber med.
Informasjonen lagres i vårt CRM-system og tilsvarende systemer som håndterer personopplysninger på en trygg og sikker måte. Vi har inngått databehandleravtale med leverandørene vi bruker, som sikrer trygg lagring og behandling av dine persondata.

Overordnet ansvarlig for vår behandling av personopplysninger i organisasjonen er daglig leder. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til Hartvig Kloster, tlf. 906 63 980, e-post: oac@oac.no.

Abonnenter

Fra våre abonnenter innhenter vi navn, adresse, telefonnummer og e-post adresse. Disse opplysningene er grunnlag for utsendelse av nyhetsbrev, gavegiroer mm, i henhold til Personopplysningslovens art. 6,1. Som abonnent vil du motta nyhetsbrev, invitasjon til arrangementer, nyhets-smser mm. Vi ønsker også å ha mulighet for å kontakte våre abonnenter på telefon for innsamling av midler.

oac.no/minside kan du se hvilke opplysninger vi har lagret om deg, oppdatere dine samtykker eller reservere deg mot ulike typer henvendelser fra oss. Dette kan du også gjøre ved å ta kontakt med oss.

Vi kan dele dine personopplysninger med de leverandører og samarbeidspartnere som bistår oss med IT-drift, hosting, osv.

Givere

Vi behandler alle opplysninger om våre givere – som navn, adresse, telefonnummer, personnummer, kontonummer og bidrag som er gitt – konfidensielt. Opplysningene brukes til å oppfylle avtaler med deg som giver, til å oppfylle organisasjonens rettslige forpliktelser i forhold til skattelov og regnskapslov og til å drive informasjon og innsamling av midler for Open Air Campaigners Norge, i henhold til Personopplysningslovens art.6,1.

Dersom du ønsker skattefradrag for dine gaver (over 500 kr/år), må du opplyse om ditt personnummer.

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

Gir du en gave til oss, vil gi også ønske å sende deg informasjon om arbeidet.

oac.no/minside kan du se hvilke opplysninger vi har lagret om deg, oppdatere dine samtykker eller reservere deg mot ulike typer henvendelser fra oss. Dette kan du også gjøre ved å ta kontakt med oss. Her kan du også se dine avtaler, tidligere gaver og rapport over skattefradrag.

Vi vil oppbevare personopplysningene dine i opptil 5 år etter ditt siste bidrag.

Kunder i Open Air Campaigners’ nettbutikk

Fra våre kunder innhenter vi navn, adresse, telefonnummer og e-post adresse. Opplysningene brukes til å kunne utføre ordrebehandling, sende relaterte dokumenter og administrere kundeforholdet ditt, samt sende nyhetsbrev fra nettbutikken, dersom kunden velger dette. Betaling foregår med Visa, Mastercard eller Vipps via Quickpay.

Vi kan dele dine personopplysninger med de leverandører og samarbeidspartnere som bistår oss med utførelsen av din ordre, eller som bistår oss med IT-drift, hosting, osv.

Hvis du er opprettet som kunde i nettbutikken vår, kan du se profilen din på Min konto på www.oacbutikk.no. Her vil du kunne se hvilke opplysninger vi har registreret om deg og ordrehistorikken din. Vi sletter kundekontoen din etter 5 års inaktivitet. Du kan også få slettet den ved å ta kontakt med oss.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post, som for eksempel personnummer. Påmelding til arrangement eller kurs regnes normalt ikke som sensitivt innhold, og kan sendes per e-post.

Nettside – sikkerhet og bruk av informasjonskapsler (cookies)

Ved donering via nettsiden kobles du til en sikker nettside med et sikkerhetssertifikat (https) som krypterer dine data før videresending til oss.
Nettstedet vårt www.oac.no bruker ingen informasjonskapsler. Se www.oacbutikk.no for bruk av informasjonskapsler i nettbutikken.

Påmelding kurs og arrangementer

I forbindelse med påmelding til kurs og arrangementer, samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger. I tillegg innhenter vi også sensitive opplysninger som allergier og behov for tilrettelegging. Disse sensitive personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Vi innhenter egne samtykker for ønske om å motta invitasjon til nye arrangementer.

Klagemulighet

Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, kan du klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Sist redigert: 19.10.2023

Powered by Cornerstone