Guds gode nyheter for barn

Guds gode nyheter

I begynnelsen skapte Gud alt perfekt og Han skapte oss i sitt bilde. Han elsker oss og vil ha felleskap med oss. Dessverre syndet de første menneskene Adam og Eva da de var ulydige mot Gud. Alle mennesker synder akkurat som Adam og Eva gjorde og resultatet av synd er død.

Guds gode nyheter for barn

På grunn av sin kjærlighet til oss sendte Gud sin sønn Jesus til verden. Og selv om Jesus var uten synd, var han villig til å dø på et kors. Han døde for våre synder fordi han elsker oss så høyt. Dette var Guds redningsplan! Tre dager senere stor Jesus opp fra de døde. Han hadde knust syndens og dødens makt. Så dro han tilbake til himmelen og nå lever Jesus evig.

Guds gode nyheter for barn

Men Jesus lot oss ikke være igjen her alene, han sendte den Hellige Ånd som vil bo i hjertene til dem som tror. Den Hellige Ånd gir oss kraft til å leve slik Gud skapte oss til å leve. En dag når Jesus kommer tilbake vil Gud gjøre alt perfekt igjen. Han vil skape en ny himmel og en ny jord, og alle som tror på Jesus vil leve med ham for alltid.

Gud elsker deg! Han skapte deg helt unik! Ved å tro på Jesus, får vi tilgivelse for våre synder og vi kan være sammen med Gud igjen.

Guds gode nyheter for barn

Se en video om dette her:

Hva er evangeliet?

Denne videoen gir en tydelig og grundig forklaring for deg som lurer på hva evangeliet er:

Bli kjent med Bibelen

I Bibelen kan du bli bedre kjent med hvem Gud er og Hans plan for oss. Hovedbudskapet i bibelen er at Jesus kom til verden for å gi sitt liv for oss slik at vi kunne bli tilgitt for alle våre synder og få evig liv når vi tror på ham. Om du har en bibel hjemme, gjerne en barnebibel, kan du begynne å lese i den. Du kan også lære mer om bibelhistoriene gjennom disse lenkene:

Guds gode nyheter for barn

Superbook er en animert serie som handler om ulike bibelhistorier.

 


Guds gode nyheter for barn

Bibelappen for barn er en app man kan laste ned på telefonen eller nettbrettet hvor man kan lese barnebibelen. Man kan også se på videoene de har lagt ut på sin youtube-kanal:

Bibelappen (Youversion for barn) sin Youtube-kanal

Bibelappen for barn i Google play

Bibelappen for barn i Apple Store

Guds gode nyheter for barn

Øystein-CD'ene

Dette er CD-er som handler om Gud og livet, og det er Chris og Øystein som samtaler og synger om dette temaet.
Det er både gøy og spennende!

Øystein-CD'ene er gratis og kan høres og bestilles her.

På denne siden kan du også finne andre videoer om gode grunner til å tro på Gud og Bibelen.

Powered by Cornerstone