Ressurser/Nyheter/«Så hva med dinosaurene og Bibelen, da?»

«Så hva med dinosaurene og Bibelen, da?»

Spørsmålet kommer fra ufrelste og ofte med en forventning om at nå har de virkelig satt deg fast.
Ja, hva med dinosaurene? Det er jo helt klart et godt spørsmål som fortjener et klart svar. Men fremfor å begynne med eksterne bevis, så tror jeg vi alltid gjør lurt i å gå til Bibelen først for å svare på dette spørsmålet. Og da gjerne ved å vise vedkommende det selv i skriften. Slå alltid opp i Bibelen. Mine logiske svar og bevisførsel vil aldri vinne noen til himmelen. Jeg vil kanskje vinne et argument, men sjelen vil fortsatt være fortapt. Derfor, la dem se det selv med egne øyne. Slå opp og vis dem 1. Mosebok 1:24ff at Gud skapte dinosaurene på den sjette dagen. Vis dem at Bibelen sannsynligvis har beskrevet minst to av dinosaurene i Job 40. – en beskrivelse ikke noe nålevende dyr passer inn i. Deretter, etter først å ha lagt et godt bibelsk fundament for svaret, så vil man kunne gå til en mer «logisk» bevisførsel. Menneskene levde på samme tid som dinosaurene! Og det kan jo oftest enkelt be-vises selv om bevisvurderingen er subjektiv. Kjennskap til Bibelen er det viktigste for å gi gode svar. Og kun Guds Ord kan lede til frelse. Men det er også greit å sette seg inn i enkelte fakta som har gode kildehenvisninger. Slik som www.skaper.no og www.kreasjonisten.blogspot.com.
– Tilknyttet evangelist Kenneth Rosenblad, Sandefjord

Flere nyheter
Flere nyheter
14. september var det 18 år siden jeg var på jobbintervju hos OAC i Danmark. Etter en samtale med styret, ble jeg bedt om å gå ut slik at de kunne diskutere saken. Jeg husker at jeg ventet utenfor huset i spenning. Ville de være positive til å ansette meg eller ikke. Tiden gikk og gikk og jeg ventet og ventet. Endelig ble jeg bedt om å komme inn igjen. Jeg fikk til min store lettelse høre at de ønsket å ansette meg som evangelist til å starte OAC i Norge.
Les mer
I år hadde vi besøk på vårt sommerstevne av OACs president David Proaño med familie fra Ecuador. De er superflinke på drama, og både viste oss og lærte oss dramastykket "The Redeemer". Selv synes vi resultatet ble veldig bra.
Les mer
Vi har vanskelig for å finne ord for hvor takknemlige vi er for hva vi har opplevd på sommerstevnet Reach the City Oslo. En av deltakerne uttrykte at det var som himmel på jord! I alle fall var det en forsmak på himmelen.
Les mer
Powered by Cornerstone