Ressurser/Nyheter/«Så hva med dinosaurene og Bibelen, da?»

«Så hva med dinosaurene og Bibelen, da?»

Spørsmålet kommer fra ufrelste og ofte med en forventning om at nå har de virkelig satt deg fast.
Ja, hva med dinosaurene? Det er jo helt klart et godt spørsmål som fortjener et klart svar. Men fremfor å begynne med eksterne bevis, så tror jeg vi alltid gjør lurt i å gå til Bibelen først for å svare på dette spørsmålet. Og da gjerne ved å vise vedkommende det selv i skriften. Slå alltid opp i Bibelen. Mine logiske svar og bevisførsel vil aldri vinne noen til himmelen. Jeg vil kanskje vinne et argument, men sjelen vil fortsatt være fortapt. Derfor, la dem se det selv med egne øyne. Slå opp og vis dem 1. Mosebok 1:24ff at Gud skapte dinosaurene på den sjette dagen. Vis dem at Bibelen sannsynligvis har beskrevet minst to av dinosaurene i Job 40. – en beskrivelse ikke noe nålevende dyr passer inn i. Deretter, etter først å ha lagt et godt bibelsk fundament for svaret, så vil man kunne gå til en mer «logisk» bevisførsel. Menneskene levde på samme tid som dinosaurene! Og det kan jo oftest enkelt be-vises selv om bevisvurderingen er subjektiv. Kjennskap til Bibelen er det viktigste for å gi gode svar. Og kun Guds Ord kan lede til frelse. Men det er også greit å sette seg inn i enkelte fakta som har gode kildehenvisninger. Slik som www.skaper.no og www.kreasjonisten.blogspot.com.
– Tilknyttet evangelist Kenneth Rosenblad, Sandefjord

Flere nyheter
Flere nyheter
Lørdag 5.november arrangerer vi en inspirasjonssamling. Temaet handler om Bibelen, både dens tilblivelse og troverdighet. Det vil også være en bolk om "hvordan nå ateisten med evangeliet?"
Les mer
I januar fikk vi med Tobias Berg, Oslo som fulltidsevangelist. Det er et stort bønnesvar på bønnene vi har bedt til Herren om flere arbeidere! Vi har stilt Tobias følgende spørsmål:
Les mer
Gunnar blir intervjuet og forkynner evangeliet på ungdomsprogrammet Connected, Kanal 10. Se intervjuet her!
Les mer
Powered by Cornerstone