Ressurser/Nyheter/Menighetsledere og pastorer på gaten

Menighetsledere og pastorer på gaten

I forbindelse med den årlige konferansen «Sammen For Evangeliet» i Sandefjord, var gateevangelisering på torget på programmet. Oppmøtet og engasjementet blant deltagerne var betydelig og oppmuntrende.
Fra evangelisering på torget i Sandefjord. Pastor Martin Hjellvik
deler evangeliet ut fra en nød om kall til omvendelse.

 

Evangeliet ble presentert ved hjelp av både sketch-board og illustrasjoner med tau, men også ved å lese fra en åpen Bibel på «den gamle måten». På bildet ser vi pastor Martin Hjellvik fra Kilden Menighet,
Jæren, som deler evangeliet ut fra en nød om kall til omvendelse. Mellom et par av presentasjonene ble det nesten spontant sunget «Navnet Jesus» og «Ren og Rettferdig» med kraft og styrke hvorav noen av de forbipasserende stoppet opp og sang med. Mange av deltagerne på konferansen gikk ut og startet sam-taler på eget initiativ. Bibler og traktater ble delt ut, og mange fikk høre Guds Ord. Noen fikk også kontakt-informasjonen til dem de snakket med.

Jesus har kalt alle oss kristne til å dele evangeliet. Det kan være både utfordrende og vanskelig, og dermed veldig fristende å overlate dette til «evangelistene» og de frimodige. I Bibelkirken Vestfold er det forventet at alle pastorer og ledere alltid vil være med ut når det arrangeres evangelisering. Dette er for å gå foran som gode eksempler for resten av menigheten. Jeg ønsker derfor sterkt å utfordre alle andre menighetsledere, prester og pastorer til å bli med ut så ofte man kan, til inspirasjon og oppmuntring for alle andre som synes det kan være skummelt. Som hyrder er vi kalt til å lede flokken, også i verdens viktigste oppgave.

Kenneth Rosenblad
– Pastor i Bibelkirken og Tilknyttet evangelist i OAC

Flere nyheter
Flere nyheter
14. september var det 18 år siden jeg var på jobbintervju hos OAC i Danmark. Etter en samtale med styret, ble jeg bedt om å gå ut slik at de kunne diskutere saken. Jeg husker at jeg ventet utenfor huset i spenning. Ville de være positive til å ansette meg eller ikke. Tiden gikk og gikk og jeg ventet og ventet. Endelig ble jeg bedt om å komme inn igjen. Jeg fikk til min store lettelse høre at de ønsket å ansette meg som evangelist til å starte OAC i Norge.
Les mer
I år hadde vi besøk på vårt sommerstevne av OACs president David Proaño med familie fra Ecuador. De er superflinke på drama, og både viste oss og lærte oss dramastykket "The Redeemer". Selv synes vi resultatet ble veldig bra.
Les mer
Vi har vanskelig for å finne ord for hvor takknemlige vi er for hva vi har opplevd på sommerstevnet Reach the City Oslo. En av deltakerne uttrykte at det var som himmel på jord! I alle fall var det en forsmak på himmelen.
Les mer
Powered by Cornerstone