Ressurser/Nyheter/Imam fikk Guds ord

Imam fikk Guds ord

På en regnværsdag i november avlyste vi gatemøtet på Grønland i Oslo, men gikk istedenfor til noen butikker for å dele evangeliet. Her så jeg en mann som satt og leste koranen i butikken sin.

Jeg gikk bort til ham og ga ham en evangelieflyer. Han tok imot, og fortalte at han likte å lese, og at før han eide butikken, jobbet han som imam. Jeg spurte om han kjente beretningen om Abraham som ble bedt om å ofre sønnen sin. Det gjorde han. Videre fortalte jeg at vi kristne tror at Jesus er mer enn en profet og at væren som Abraham ofret – istedenfor sønnen sin – er et bilde på Jesus som ble ofret for vår synd.
Han ba meg om å skrive ned navnet mitt, da han ønsket videre samtale. Jeg spurte ham om hva han het, og han fortalte at han het IsakJ  Før jeg gikk ga jeg ham et arabisk NT som han tok imot. Be gjerne om frelse for Isak.

-Hartvig Kloster

Flere nyheter
Flere nyheter
23.-28. juli. For deg som ønsker å bli utrustet og utfordret til å følge misjonsbefalingen, gjennom opplæring fellesskap og praksis.
Les mer
Synes du det er utfordrende å dele evangeliet? Nå har du muligheten til å bli utrustet og få gode verktøy og tips til å vinne disipler.
Les mer
Vi lever i en tid der spørsmålet om sannhet blir mer og mer aktuelt. Gud kan ikke både eksistere og ikke eksistere på samme tid.
Les mer
Powered by Cornerstone