Ressurser/Nyheter/Imam fikk Guds ord

Imam fikk Guds ord

På en regnværsdag i november avlyste vi gatemøtet på Grønland i Oslo, men gikk istedenfor til noen butikker for å dele evangeliet. Her så jeg en mann som satt og leste koranen i butikken sin.

Jeg gikk bort til ham og ga ham en evangelieflyer. Han tok imot, og fortalte at han likte å lese, og at før han eide butikken, jobbet han som imam. Jeg spurte om han kjente beretningen om Abraham som ble bedt om å ofre sønnen sin. Det gjorde han. Videre fortalte jeg at vi kristne tror at Jesus er mer enn en profet og at væren som Abraham ofret – istedenfor sønnen sin – er et bilde på Jesus som ble ofret for vår synd.
Han ba meg om å skrive ned navnet mitt, da han ønsket videre samtale. Jeg spurte ham om hva han het, og han fortalte at han het IsakJ  Før jeg gikk ga jeg ham et arabisk NT som han tok imot. Be gjerne om frelse for Isak.

-Hartvig Kloster

Flere nyheter
Flere nyheter
14. september var det 18 år siden jeg var på jobbintervju hos OAC i Danmark. Etter en samtale med styret, ble jeg bedt om å gå ut slik at de kunne diskutere saken. Jeg husker at jeg ventet utenfor huset i spenning. Ville de være positive til å ansette meg eller ikke. Tiden gikk og gikk og jeg ventet og ventet. Endelig ble jeg bedt om å komme inn igjen. Jeg fikk til min store lettelse høre at de ønsket å ansette meg som evangelist til å starte OAC i Norge.
Les mer
I år hadde vi besøk på vårt sommerstevne av OACs president David Proaño med familie fra Ecuador. De er superflinke på drama, og både viste oss og lærte oss dramastykket "The Redeemer". Selv synes vi resultatet ble veldig bra.
Les mer
Vi har vanskelig for å finne ord for hvor takknemlige vi er for hva vi har opplevd på sommerstevnet Reach the City Oslo. En av deltakerne uttrykte at det var som himmel på jord! I alle fall var det en forsmak på himmelen.
Les mer
Powered by Cornerstone