Ressurser/Nyheter/Bli kjent med evangelisten Elisabeth Vestrum

Bli kjent med evangelisten Elisabeth Vestrum

Hvordan gikk det til at du ble med i OAC?
Jeg ble med veldig tilfeldig på inspirasjonssamling da jeg søkte etter et kristent møte for ei venninne. Plutselig kom jeg over en workshop om evangelisering.
Jeg tenkte at dette kan jeg jo bli med på før kveldsvakt på jobb i morgen!

Inntrykk etter første gang?
Jeg hadde jo aldri hørt om OAC før, men opplevde at jeg ble veldig godt tatt imot. På workshopen var det spennende å høre eksempler på samtaler man kan møte på gata og hvordan man kan svare på noen typiske innvendinger. Det fanget meg veldig hvordan man kort og enkelt kan forklare evangeliet. Etterpå skulle vi ut på gata.

Det var litt skumlere å bli med ut, men jeg syns det er viktig, så jeg valgte å bli med likevel. Jeg så hvor viktig arbeid dette er, og verdien av å være trofast med. Jeg opplevde at Gud la til rette og gav meg gode samtaler.

Hva er det beste med å være gateevangelist?
Å kunne dele Jesus og det jeg har fått oppleve med andre, samtidig som jeg får vokse på overraskende mange området i mitt eget liv.

Hva er det verste?
Hehe, det verste er nok å få spørsmål som jeg ikke føler jeg har et godt svar på, eller når du opplever litt aggressive mennesker. Da kan det noen ganger oppleves utfordrende å skulle snu samtalen inn mot evangeliet. Paradoksalt nok, er det ofte disse opplevelsene jeg vokser mest på, fordi jeg møter «enden av meg selv». 

Hva vil du si til de som kjenner at de gjerne kunne tenkt seg å bli med ut, men ikke helt tør å ta steget?
Da vil jeg bare gjenta det Jesu sier: Følg meg! Det er dét alt handler om. Når du er sammen med et team, kan du bare observere andre, smile til folk, dele ut brosjyrer og være trofast i det lille. Litt etter litt kan du ta steg ut i tro og vokse som Jesu etterfølger og som gateevangelist. Dette opplever jeg det er et stort rom for i OAC. Det er uansett den Hellige Ånd som må åpenbare Jesus for andre, så det handler ikke om ferdigheter og frimodighet. Ha tro for at Guds ord ikke vender tomhendt tilbake! Vi er bare med på lasset.

Flere nyheter
Flere nyheter
Reach The City er for deg som ønsker å ta misjonsbefalingen på alvor, vokse i frimodighet og være med å dele evangeliet på kreative måter.
Les mer
Dette er et vitnesbyrd om hvordan Gud har svart på en bønn jeg hadde for noen år siden. Siden jeg ble kristen, har jeg bedt Gud om at resten av familien min også skal få kjenne Jesus. Jeg ba konkret til Gud om at jeg ønsket å kunne lese Bibelen sammen med familien og å kunne be sammen med dem.
Les mer
Hvordan er forkynnelsen i din menighet? Blir hele Guds Ord forkynt? Er det Bibelens Ord som blir forkynt? Personlig opplever jeg gang på gang at det er mye vassen forkynnelse ute og går, og en god del tekster det sjelden forkynnes over.
Les mer
Powered by Cornerstone