Ressurser/Nyheter/Vitnesbyrd fra Stefanie G. Fernandez

Vitnesbyrd fra Stefanie G. Fernandez

Dette er et vitnesbyrd om hvordan Gud har svart på en bønn jeg hadde for noen år siden. Siden jeg ble kristen, har jeg bedt Gud om at resten av familien min også skal få kjenne Jesus. Jeg ba konkret til Gud om at jeg ønsket å kunne lese Bibelen sammen med familien og å kunne be sammen med dem.

Jeg har sett og opplevd hvordan Gud har svart og fortsetter å svare på denne bønnen på ulike måter. Han har lagt til rette for situasjoner hvor jeg kunne vitne, be sammen med familien og invitere dem til å lese Bibelen sammen. Et konkret eksempel var hvordan Gud brukte pandemien slik at jeg fikk mer fritid. Jeg har da invitert min far hjem til meg for bibellesing og bønn. Han takket ja første gangen, og han var ivrig og interessert i å ha flere slike samlinger. I noen av de samlingene fikk vi bedt sammen for familien og delt litt vitnesbyrd om hvordan Gud åpenbarte seg for oss. En av søstrene mine har også sagt ja til å lese noen bibelplaner sammen, og hittil har vi fått lest flere bibelleseplaner. En annen søster har også spurt meg ved flere anledninger om å kunne be sammen, og hun delte hvordan Guds Ord har gitt henne fred og ro.

 

Gud svarte på min bønn. Han lytter til oss når vi ber. Ingenting er umulig for Gud. Gud er god og trofast, og Han forblir trofast selv om vi er troløse. Det står i Bibelen at når vi ber om noe etter Guds vilje, så har vi frimodig tillit til at Han hører oss og at vi vet at vi allerede har det vi har bedt Ham om (1 Johannes 5:14-15).

 

 

Flere nyheter
Flere nyheter
OAC ønsker å invitere til Misjonshelg på Stenbekk Misjonssenter 13.-14. april. Vi ønsker å inspirere og utruste kristne til å leve ut misjonsbefalingen.
Les mer
23.-28. juli. For deg som ønsker å bli utrustet og utfordret til å følge misjonsbefalingen, gjennom opplæring fellesskap og praksis.
Les mer
Synes du det er utfordrende å dele evangeliet? Nå har du muligheten til å bli utrustet og få gode verktøy og tips til å vinne disipler.
Les mer
Powered by Cornerstone