Ressurser/Nyheter/Skremmende dag i Askim

Skremmende dag i Askim

På et gatemøte i Askim gikk vi bort til en kvinne som tok seg en røyk utenfor Askimtorget. Vi sa "hei" og spurte om vi kunne få gi henne en flyer om Jesus. «Er dere mormonere…?» spurte hun.

Vi fortalte at vi var vanlige kristne. Hun ble veldig overrasket og sa «Jeg trodde ikke vanlige kristne gikk ut for å snakke med folk.» Vi fortalte at Jesus har gitt oss et oppdrag om å gå ut og vitne om evangeliet. Det førte til en god samtale.

Jeg synes det er skremmende at denne kvinnen ikke hadde møtt andre kristne evangelister før, og at hun trodde vanlige kristne ikke går ut for å dele det de tror på! Er det ikke slik at vi har verdens beste nyheter – evangeliet – å gi til folk? Evangeliet om at Jesus tok vår synd og skyld slik at vi kan gå fri fra synd, dom og helvete. Er det ikke slik at det var Jesus som vant over døden og djevelen på påskemorgen? Er det ikke slik at vi kristne brenner for å se mennesker frelst? Er det ikke slik at vi kristne ønsker å ta misjonsbefalingen på alvor og se vekkelse i Norge?

Hva er du opptatt av?
Jeg vil gjerne utfordre deg med to spørsmål: -Hvor mye tid bruker du på det som har evighetsbetydning? -Når vitnet du sist for en ufrelst?

Hvis det er slik at du ikke bruker tid på å vitne om Jesus, bør du rett og slett finne frem Guds Ord og begynne å praktisere det du leser. Gjøre noen omprioriteringer slik at du får tid til og fokus på det som har med evigheten å gjøre. Som Jesus sier i bergprekenen: Og hver den som hører disse mine ord og IKKE GJØR det de sier, ligner en uforstandig mann som bygde huset sitt på sand…» Matt. 7,26.

La oss ikke være uforstandige og handlingslammede, men forstandige som gjør det Ordet sier. La oss være kristne som er opptatt av det som har evighetsbetydning.

Vær frimodig!

Hartvig Kloster

Flere nyheter
Flere nyheter
23.-28. juli. For deg som ønsker å bli utrustet og utfordret til å følge misjonsbefalingen, gjennom opplæring fellesskap og praksis.
Les mer
Synes du det er utfordrende å dele evangeliet? Nå har du muligheten til å bli utrustet og få gode verktøy og tips til å vinne disipler.
Les mer
Vi lever i en tid der spørsmålet om sannhet blir mer og mer aktuelt. Gud kan ikke både eksistere og ikke eksistere på samme tid.
Les mer
Powered by Cornerstone