Ressurser/Nyheter/Rapport fra evangelisering

Rapport fra evangelisering

Siste helgen i august kunne Kristkyrkja på Stord ta imot et team på tre personer fra Open Air Campaigners, Hartvig Kloster, Tobias Berg og Eunice Birir. Det ble en inspirerende, lærerik og hyggelig helg for oss i Kristkyrkja. Vi har virkelig sansen for disse menneskene og organisasjonen deres. De driver med det som Jesus har bedt alle kristne om å gjøre, og dessuten kjente vi fra første stund at vi både er søsken og venner.

 

Rapport fra evangelisering

 

En skår i gleden var at Norwegian utrolig nok hadde klart å legge igjen utstyrskofferten med alle kreative ingredienser oppi på Gardermoen. Dermed fikk de ikke vist oss alt de gjerne ville. Men slik er livet noen ganger. Likevel fikk vi fredag kveld, etter at Tobias hadde innledet, snakke godt om hvordan vi kan drive evangelisering på tomannshånd med folk. Tobias la vekt på å møte mennesker med en åpen og spørrende holdning før vi gradvis pensler samtalen inn på det sentrale som handler om Jesus Kristus, livets to utganger og om nødvendigheten av å vende om og tro.

Eunice hadde vært lur og tatt med seg et tau og noe trylleutstyr i håndbagasjen, og viste oss med enkle midler hvordan vi kan illustrere Guds frelse i Jesus Kristus for mennesker. Når to tau blir til ett, vekker det forbauselse og interesse. Hvordan gjorde du det? Herlig utgangspunkt for videre samtale.

Lørdag formiddag var vi ute for å dele evangeliet med folk på gata. Vi satte opp stand på torget, og presenterte evangeliet ved hjelp av tegnetavle, tryllekunst og ved å dele ut traktater og annen kristen litteratur. Det ble mange gode samtaler med vidt forskjellige folk.

Helgen ble avsluttet søndag formiddag med gudstjeneste der Hartvig talte inspirerende om den kristne misjon som noe alle troende eier sammen.

For Kristkyrkja på Stord ga denne helga nytt mot og ny appetitt på evangelisering og misjon. Så takk til OAC fra oss.

 

Jens Thoresen

pastor

Flere nyheter
Flere nyheter
Når vi forstår evangeliet, er det mest naturlige og kjærlige vi kan gjøre å dele det videre! Når vi vet at det finnes ingen annen vei til Gud enn gjennom Jesus, så ville det være dårlig gjort av oss å ikke si det til andre. Når vi vet at Guds dom kommer for å ramme urettferdighet, og vi vet at vi har fått nåde og tilgivelse for våre synder, hadde det vært ukjærlig og egoistisk av oss å ikke advare andre om dommen.
Les mer
Gunnar blir intervjuet og forkynner evangeliet på ungdomsprogrammet Connected, Kanal 10. Se intervjuet her!
Les mer
Vi var spente på hvordan det ville gå å besøke Jesu Kristi Kirke i Oslo. Vi var 9 evangelister som etter å ha lest om Guds fulle rustning og bedt sammen, satte kurs mot kirken. Vi ble tatt godt imot og deltok først på gudstjenesten. Her var det sanger, nattverd (brød og vann) og tre talere. Gjennom forkynnelsen ble det tydelig at de ikke er frelst ved tro. En nevnte at "vi må prøve å gjøre det én prosent bedre dag for dag"!
Les mer
Powered by Cornerstone