Ressurser/Nyheter/Rapport fra evangelisering

Rapport fra evangelisering

Siste helgen i august kunne Kristkyrkja på Stord ta imot et team på tre personer fra Open Air Campaigners, Hartvig Kloster, Tobias Berg og Eunice Birir. Det ble en inspirerende, lærerik og hyggelig helg for oss i Kristkyrkja. Vi har virkelig sansen for disse menneskene og organisasjonen deres. De driver med det som Jesus har bedt alle kristne om å gjøre, og dessuten kjente vi fra første stund at vi både er søsken og venner.

 

Rapport fra evangelisering

 

En skår i gleden var at Norwegian utrolig nok hadde klart å legge igjen utstyrskofferten med alle kreative ingredienser oppi på Gardermoen. Dermed fikk de ikke vist oss alt de gjerne ville. Men slik er livet noen ganger. Likevel fikk vi fredag kveld, etter at Tobias hadde innledet, snakke godt om hvordan vi kan drive evangelisering på tomannshånd med folk. Tobias la vekt på å møte mennesker med en åpen og spørrende holdning før vi gradvis pensler samtalen inn på det sentrale som handler om Jesus Kristus, livets to utganger og om nødvendigheten av å vende om og tro.

Eunice hadde vært lur og tatt med seg et tau og noe trylleutstyr i håndbagasjen, og viste oss med enkle midler hvordan vi kan illustrere Guds frelse i Jesus Kristus for mennesker. Når to tau blir til ett, vekker det forbauselse og interesse. Hvordan gjorde du det? Herlig utgangspunkt for videre samtale.

Lørdag formiddag var vi ute for å dele evangeliet med folk på gata. Vi satte opp stand på torget, og presenterte evangeliet ved hjelp av tegnetavle, tryllekunst og ved å dele ut traktater og annen kristen litteratur. Det ble mange gode samtaler med vidt forskjellige folk.

Helgen ble avsluttet søndag formiddag med gudstjeneste der Hartvig talte inspirerende om den kristne misjon som noe alle troende eier sammen.

For Kristkyrkja på Stord ga denne helga nytt mot og ny appetitt på evangelisering og misjon. Så takk til OAC fra oss.

 

Jens Thoresen

pastor

Flere nyheter
Flere nyheter
23.-28. juli. For deg som ønsker å bli utrustet og utfordret til å følge misjonsbefalingen, gjennom opplæring fellesskap og praksis.
Les mer
Hvis Jesus - overraskende - hadde stått på arbeidsplassen din og sagt «Følg meg», hva ville du ha svart?
Les mer
Lørdag 6. april fikk jeg en innholdsrik dag i Mandal. På formiddagen var jeg invitert til å holde evangeliseringskurs i Oasenkirka med evangelisering etterpå.
Les mer
Powered by Cornerstone