Ressurser/Nyheter/Rapport fra evangelisering

Rapport fra evangelisering

Siste helgen i august kunne Kristkyrkja på Stord ta imot et team på tre personer fra Open Air Campaigners, Hartvig Kloster, Tobias Berg og Eunice Birir. Det ble en inspirerende, lærerik og hyggelig helg for oss i Kristkyrkja. Vi har virkelig sansen for disse menneskene og organisasjonen deres. De driver med det som Jesus har bedt alle kristne om å gjøre, og dessuten kjente vi fra første stund at vi både er søsken og venner.

 

Rapport fra evangelisering

 

En skår i gleden var at Norwegian utrolig nok hadde klart å legge igjen utstyrskofferten med alle kreative ingredienser oppi på Gardermoen. Dermed fikk de ikke vist oss alt de gjerne ville. Men slik er livet noen ganger. Likevel fikk vi fredag kveld, etter at Tobias hadde innledet, snakke godt om hvordan vi kan drive evangelisering på tomannshånd med folk. Tobias la vekt på å møte mennesker med en åpen og spørrende holdning før vi gradvis pensler samtalen inn på det sentrale som handler om Jesus Kristus, livets to utganger og om nødvendigheten av å vende om og tro.

Eunice hadde vært lur og tatt med seg et tau og noe trylleutstyr i håndbagasjen, og viste oss med enkle midler hvordan vi kan illustrere Guds frelse i Jesus Kristus for mennesker. Når to tau blir til ett, vekker det forbauselse og interesse. Hvordan gjorde du det? Herlig utgangspunkt for videre samtale.

Lørdag formiddag var vi ute for å dele evangeliet med folk på gata. Vi satte opp stand på torget, og presenterte evangeliet ved hjelp av tegnetavle, tryllekunst og ved å dele ut traktater og annen kristen litteratur. Det ble mange gode samtaler med vidt forskjellige folk.

Helgen ble avsluttet søndag formiddag med gudstjeneste der Hartvig talte inspirerende om den kristne misjon som noe alle troende eier sammen.

For Kristkyrkja på Stord ga denne helga nytt mot og ny appetitt på evangelisering og misjon. Så takk til OAC fra oss.

 

Jens Thoresen

pastor

Flere nyheter
Flere nyheter
For deg som vil ta misjonsbefalingen på alvor! Reach the City er et kristent sommerstevne som fokuserer på å utruste mennesker til å ta misjonsbefalingen på alvor.
Les mer
OACs årsmøte og misjonshelg blir på Knattholmen Leirsted ved Sandefjord 22.-23. april.
Les mer
Tusenvis av ungdommer tok av seg skoene og rakk dem opp i været på The Send i Oslo som en tilkjennegivelse av at de ville gå hvor enn Gud måtte sende dem. Dette er bra, men det må ikke slutte her.
Les mer
Powered by Cornerstone