Ressurser/Nyheter/Advarer du...? Ditt eneste ansvar er å advare

Advarer du...? Ditt eneste ansvar er å advare

Når vi forstår evangeliet, er det mest naturlige og kjærlige vi kan gjøre å dele det videre! Når vi vet at det finnes ingen annen vei til Gud enn gjennom Jesus, så ville det være dårlig gjort av oss å ikke si det til andre. Når vi vet at Guds dom kommer for å ramme urettferdighet, og vi vet at vi har fått nåde og tilgivelse for våre synder, hadde det vært ukjærlig og egoistisk av oss å ikke advare andre om dommen.

Se for deg at du går mot en benk for å sette deg ned på den, men før du får satt deg hører du at noen advarer deg mot å sette deg ned fordi benken er nymalt og malingen har enda ikke tørket. Du takker for advarselen og unngår å få ødelagt klærne dine. Etter noen minutter kommer det en person som er i ferd med å gjøre det du nylig hadde blitt advart mot, du er den eneste som er tilstede for å advare men du velger å ikke si noe. Kanskje du tenkte du ikke ønsket å forstyrre vedkommende siden du så at personen hadde på øretelefoner og virket opptatt, eller kanskje du var redd personen ikke kom til å tro på deg og heller latterliggjøre deg? Men ingen av disse er gode nok unnskyldninger for at du unnlot å advare vedkommende. Du kan selvsagt ikke kontrollere hva personen velger å gjøre med informasjonen du gir, men ditt eneste ansvar er å advare, deretter er det personens valg hva han/hun vil gjøre med advarselen. Slik er det også med å dele evangeliet, det er kun vårt ansvar å dele det, vi kan ikke kontrollere hvordan det blir tatt imot, det eneste vi kan gjøre er å være trofaste mot Jesu befaling og lyde ham i kallet om å forkynne evangeliet til alle folkeslag og stole på løftet om at Han vil gå med oss.

“Da trådte Jesus fram og talte til dem: «Jeg har fått all makt i himmelen og på jorden. Gå derfor og gjør alle folkeslag til disipler: Døp dem til Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn og lær dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende.»” Matt 28,18-20

-Tilknyttet evangelist Elizabeth Otragane

Flere nyheter
Flere nyheter
23.-28. juli. For deg som ønsker å bli utrustet og utfordret til å følge misjonsbefalingen, gjennom opplæring fellesskap og praksis.
Les mer
Synes du det er utfordrende å dele evangeliet? Nå har du muligheten til å bli utrustet og få gode verktøy og tips til å vinne disipler.
Les mer
Vi lever i en tid der spørsmålet om sannhet blir mer og mer aktuelt. Gud kan ikke både eksistere og ikke eksistere på samme tid.
Les mer
Powered by Cornerstone