Ressurser/Nyheter/Advarer du...? Ditt eneste ansvar er å advare

Advarer du...? Ditt eneste ansvar er å advare

Når vi forstår evangeliet, er det mest naturlige og kjærlige vi kan gjøre å dele det videre! Når vi vet at det finnes ingen annen vei til Gud enn gjennom Jesus, så ville det være dårlig gjort av oss å ikke si det til andre. Når vi vet at Guds dom kommer for å ramme urettferdighet, og vi vet at vi har fått nåde og tilgivelse for våre synder, hadde det vært ukjærlig og egoistisk av oss å ikke advare andre om dommen.

Se for deg at du går mot en benk for å sette deg ned på den, men før du får satt deg hører du at noen advarer deg mot å sette deg ned fordi benken er nymalt og malingen har enda ikke tørket. Du takker for advarselen og unngår å få ødelagt klærne dine. Etter noen minutter kommer det en person som er i ferd med å gjøre det du nylig hadde blitt advart mot, du er den eneste som er tilstede for å advare men du velger å ikke si noe. Kanskje du tenkte du ikke ønsket å forstyrre vedkommende siden du så at personen hadde på øretelefoner og virket opptatt, eller kanskje du var redd personen ikke kom til å tro på deg og heller latterliggjøre deg? Men ingen av disse er gode nok unnskyldninger for at du unnlot å advare vedkommende. Du kan selvsagt ikke kontrollere hva personen velger å gjøre med informasjonen du gir, men ditt eneste ansvar er å advare, deretter er det personens valg hva han/hun vil gjøre med advarselen. Slik er det også med å dele evangeliet, det er kun vårt ansvar å dele det, vi kan ikke kontrollere hvordan det blir tatt imot, det eneste vi kan gjøre er å være trofaste mot Jesu befaling og lyde ham i kallet om å forkynne evangeliet til alle folkeslag og stole på løftet om at Han vil gå med oss.

“Da trådte Jesus fram og talte til dem: «Jeg har fått all makt i himmelen og på jorden. Gå derfor og gjør alle folkeslag til disipler: Døp dem til Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn og lær dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende.»” Matt 28,18-20

-Tilknyttet evangelist Elizabeth Otragane

Flere nyheter
Flere nyheter
Siste helgen i august kunne Kristkyrkja på Stord ta imot et team på tre personer fra Open Air Campaigners, Hartvig Kloster, Tobias Berg og Eunice Birir. Det ble en inspirerende, lærerik og hyggelig helg for oss i Kristkyrkja. Vi har virkelig sansen for disse menneskene og organisasjonen deres. De driver med det som Jesus har bedt alle kristne om å gjøre, og dessuten kjente vi fra første stund at vi både er søsken og venner.
Les mer
Gunnar blir intervjuet og forkynner evangeliet på ungdomsprogrammet Connected, Kanal 10. Se intervjuet her!
Les mer
Vi var spente på hvordan det ville gå å besøke Jesu Kristi Kirke i Oslo. Vi var 9 evangelister som etter å ha lest om Guds fulle rustning og bedt sammen, satte kurs mot kirken. Vi ble tatt godt imot og deltok først på gudstjenesten. Her var det sanger, nattverd (brød og vann) og tre talere. Gjennom forkynnelsen ble det tydelig at de ikke er frelst ved tro. En nevnte at "vi må prøve å gjøre det én prosent bedre dag for dag"!
Les mer
Powered by Cornerstone