Ressurser/Nyheter/Sommerstevne 2023

Sommerstevne 2023

For deg som vil ta misjonsbefalingen på alvor! Reach the City er et kristent sommerstevne som fokuserer på å utruste mennesker til å ta misjonsbefalingen på alvor.
Sommerstevne 2023

I fem dager vil du få være med på evangelisering, gatemøter og samtaler, undervisning, bønn, lovsang og fellesskap. Du vil bli lært opp i ulike måter å dele evangeliet på, ved bruk av kreative metoder. I tillegg vil du få prøvd deg ute på gata i Oslo en sommerdag når gatene er fulle av folk!
Det vil bli innholdsrike dager, hvor det i tillegg er tid til aktiviteter og spill med de andre. Vi garanterer et godt fellesskap med nye bekjentskaper.

-Å evangelisere kan høres vanskelig og skummelt ut, men med undervisning, øvelse og praksis, i tillegg til full støtte fra de andre deltagerne, vil det føles mye lettere.
Velkommen på Reach the City Oslo fra 25.-30. juli 2023.

Se mer informasjon på følgende filer:

Program RTC 2023

Program RTC 2023 english

Workshops

Workshops English

Praktisk info og pris

 

 

Flere nyheter
Flere nyheter
14. september var det 18 år siden jeg var på jobbintervju hos OAC i Danmark. Etter en samtale med styret, ble jeg bedt om å gå ut slik at de kunne diskutere saken. Jeg husker at jeg ventet utenfor huset i spenning. Ville de være positive til å ansette meg eller ikke. Tiden gikk og gikk og jeg ventet og ventet. Endelig ble jeg bedt om å komme inn igjen. Jeg fikk til min store lettelse høre at de ønsket å ansette meg som evangelist til å starte OAC i Norge.
Les mer
I år hadde vi besøk på vårt sommerstevne av OACs president David Proaño med familie fra Ecuador. De er superflinke på drama, og både viste oss og lærte oss dramastykket "The Redeemer". Selv synes vi resultatet ble veldig bra.
Les mer
Vi har vanskelig for å finne ord for hvor takknemlige vi er for hva vi har opplevd på sommerstevnet Reach the City Oslo. En av deltakerne uttrykte at det var som himmel på jord! I alle fall var det en forsmak på himmelen.
Les mer
Powered by Cornerstone