Ressurser/Nyheter/Sommerstevne 2023

Sommerstevne 2023

For deg som vil ta misjonsbefalingen på alvor! Reach the City er et kristent sommerstevne som fokuserer på å utruste mennesker til å ta misjonsbefalingen på alvor.
Sommerstevne 2023

I fem dager vil du få være med på evangelisering, gatemøter og samtaler, undervisning, bønn, lovsang og fellesskap. Du vil bli lært opp i ulike måter å dele evangeliet på, ved bruk av kreative metoder. I tillegg vil du få prøvd deg ute på gata i Oslo en sommerdag når gatene er fulle av folk!
Det vil bli innholdsrike dager, hvor det i tillegg er tid til aktiviteter og spill med de andre. Vi garanterer et godt fellesskap med nye bekjentskaper.

-Å evangelisere kan høres vanskelig og skummelt ut, men med undervisning, øvelse og praksis, i tillegg til full støtte fra de andre deltagerne, vil det føles mye lettere.
Velkommen på Reach the City Oslo fra 25.-30. juli 2023.

Se mer informasjon på følgende filer:

Program RTC Oslo 2023

Praktisk info og pris

 

 

Flere nyheter
Flere nyheter
Siste helgen i april hadde vi en herlig medarbeidersamling på Knattholmen ved Sandefjord. Helgen ble brukt på undervisning, visjonsdrøftelse, bønnemøte, årsmøte, gåtur, vitnekveld, gudstjeneste og moro.
Les mer
Når man er ute og evangeliserer, er det ikke så veldig ofte man får se synlige resultater av arbeidet. Det blir derfor spesielt oppmuntrende når man en gang iblant får være vitne til at Gud gjør under i mennes- kers liv. Gud redder dem ut fra mørkets makt, og de får del i lyset. De går fra død til liv, og fra løgn til sannhet!
Les mer
Er du klar for tre dødelige spørsmål? Spørsmål som vil avsløre hva Jesus betyr for deg. Tre spørsmål som kan vekke deg opp av søvnen og sette ny kurs for livet ditt!
Les mer
Powered by Cornerstone