Ressurser/Nyheter/Sommerstevne 2023

Sommerstevne 2023

For deg som vil ta misjonsbefalingen på alvor! Reach the City er et kristent sommerstevne som fokuserer på å utruste mennesker til å ta misjonsbefalingen på alvor.
Sommerstevne 2023

I fem dager vil du få være med på evangelisering, gatemøter og samtaler, undervisning, bønn, lovsang og fellesskap. Du vil bli lært opp i ulike måter å dele evangeliet på, ved bruk av kreative metoder. I tillegg vil du få prøvd deg ute på gata i Oslo en sommerdag når gatene er fulle av folk!
Det vil bli innholdsrike dager, hvor det i tillegg er tid til aktiviteter og spill med de andre. Vi garanterer et godt fellesskap med nye bekjentskaper.

-Å evangelisere kan høres vanskelig og skummelt ut, men med undervisning, øvelse og praksis, i tillegg til full støtte fra de andre deltagerne, vil det føles mye lettere.
Velkommen på Reach the City Oslo fra 25.-30. juli 2023.

Se mer informasjon på følgende filer:

Program RTC 2023

Program RTC 2023 english

Workshops

Workshops English

Praktisk info og pris

 

 

Flere nyheter
Flere nyheter
23.-28. juli. For deg som ønsker å bli utrustet og utfordret til å følge misjonsbefalingen, gjennom opplæring fellesskap og praksis.
Les mer
Synes du det er utfordrende å dele evangeliet? Nå har du muligheten til å bli utrustet og få gode verktøy og tips til å vinne disipler.
Les mer
Vi lever i en tid der spørsmålet om sannhet blir mer og mer aktuelt. Gud kan ikke både eksistere og ikke eksistere på samme tid.
Les mer
Powered by Cornerstone