Ressurser/Nyheter/Sommerstevne 2023

Sommerstevne 2023

For deg som vil ta misjonsbefalingen på alvor! Reach the City er et kristent sommerstevne som fokuserer på å utruste mennesker til å ta misjonsbefalingen på alvor.
Sommerstevne 2023

I fem dager vil du få være med på evangelisering, gatemøter og samtaler, undervisning, bønn, lovsang og fellesskap. Du vil bli lært opp i ulike måter å dele evangeliet på, ved bruk av kreative metoder. I tillegg vil du få prøvd deg ute på gata i Oslo en sommerdag når gatene er fulle av folk!
Det vil bli innholdsrike dager, hvor det i tillegg er tid til aktiviteter og spill med de andre. Vi garanterer et godt fellesskap med nye bekjentskaper.

-Å evangelisere kan høres vanskelig og skummelt ut, men med undervisning, øvelse og praksis, i tillegg til full støtte fra de andre deltagerne, vil det føles mye lettere.
Velkommen på Reach the City Oslo fra 25.-30. juli 2023.

Se mer informasjon på følgende filer:

Program RTC Oslo 2023

Praktisk info og pris

 

 

Flere nyheter
Flere nyheter
OACs årsmøte og misjonshelg blir på Knattholmen Leirsted ved Sandefjord 22.-23. april.
Les mer
Tusenvis av ungdommer tok av seg skoene og rakk dem opp i været på The Send i Oslo som en tilkjennegivelse av at de ville gå hvor enn Gud måtte sende dem. Dette er bra, men det må ikke slutte her.
Les mer
Det er flere kritikere som påstår at Bibelen har blitt forandret. Det sies at Bibelen er skrifter som har blitt kopiert fra andre kopier, og dermed blitt endret. Det blir som hviskeleken, hvor man først har et originalt budskap, og så blir budskapet forandret etter hvert som man kommer til siste person. Mange tror det er slik vi endte opp med Bibelen vi leser i dag, men er det egentlig slik? 
Les mer
Powered by Cornerstone