Ressurser/Nyheter/Innkalling til årsmøte og misjonshelg

Innkalling til årsmøte og misjonshelg

OACs årsmøte og misjonshelg blir på Knattholmen Leirsted ved Sandefjord 22.-23. april.
Innkalling til årsmøte og misjonshelg


OAC ønsker å inspirere og utruste kristne til å leve ut misjonsbefalingen. På misjonshelgen setter vi fokus på hvordan vi som disipler kan være med å vinne mennesker med evangeliet om Jesus. Det blir undervisning, vitnesbyrd og et godt fellesskap som uten tvil vil utfordre deg til å være et frimodig vitne i hverdagen. I tillegg får du en helg sammen med OACs evangelister og styremedlemmer.
Vi ønsker velkommen til en spennende helg med misjon i fokus. 

 

Innkalling til årsmøte 2023 (1).pdf

Program for Misjonshelg(2).pdf

Årsregnskap 2022 - Resultat og balanse ETTER REVISJON.pdf

Årsmelding 2022.pdf

Flere nyheter
Flere nyheter
23.-28. juli. For deg som ønsker å bli utrustet og utfordret til å følge misjonsbefalingen, gjennom opplæring fellesskap og praksis.
Les mer
Etter flere år med bønn og målrettet arbeid fra Norge, startet OAC Sverige opp i januar 2020 med David Sundell som evangelist og leder. Hvordan gikk det til? Bli kjent med David, oppstarten og det nåværende arbeidet i intervjuet under. De siste årene har vi bedt og jobber nå aktivt mot å starte en avdeling i Polen. Vi er har etablert mange kontakter og er på jakt etter rett person til å lede arbeidet. Bli gjerne med i bønn om at Gud sender arbeidere til den modne høsten i gjerningsreligionens høyborg.
Les mer
Jeg har drevet mye med gateevangelisering i Bergen og kjenner til OAC sitt arbeid fra tidligere. Da jeg fikk muligheten til å ta med min eldste sønn, Jakob på 14 år, tenkte jeg det ville bli en god anledning til å få mer far-sønn tid med han. I tillegg ville han også lære mye av en slik misjonstur; engelsk, polsk kultur, historie, og ikke minst åndelig,  og slik tenker vi begge at turen ble også. I tillegg fikk han også fire dager permisjon fra ungdomsskolen og dermed nesten to uker høstferie, som var til stor glede for han.
Les mer
Powered by Cornerstone