Ressurser/Nyheter/Innkalling til årsmøte og misjonshelg

Innkalling til årsmøte og misjonshelg

OACs årsmøte og misjonshelg blir på Knattholmen Leirsted ved Sandefjord 22.-23. april.
Innkalling til årsmøte og misjonshelg


OAC ønsker å inspirere og utruste kristne til å leve ut misjonsbefalingen. På misjonshelgen setter vi fokus på hvordan vi som disipler kan være med å vinne mennesker med evangeliet om Jesus. Det blir undervisning, vitnesbyrd og et godt fellesskap som uten tvil vil utfordre deg til å være et frimodig vitne i hverdagen. I tillegg får du en helg sammen med OACs evangelister og styremedlemmer.
Vi ønsker velkommen til en spennende helg med misjon i fokus. 

 

Innkalling til årsmøte 2023 (1).pdf

Program for Misjonshelg(2).pdf

Årsregnskap 2022 - Resultat og balanse ETTER REVISJON.pdf

Årsmelding 2022.pdf

Flere nyheter
Flere nyheter
For deg som vil ta misjonsbefalingen på alvor! Reach the City er et kristent sommerstevne som fokuserer på å utruste mennesker til å ta misjonsbefalingen på alvor.
Les mer
Siste helgen i april hadde vi en herlig medarbeidersamling på Knattholmen ved Sandefjord. Helgen ble brukt på undervisning, visjonsdrøftelse, bønnemøte, årsmøte, gåtur, vitnekveld, gudstjeneste og moro.
Les mer
Når man er ute og evangeliserer, er det ikke så veldig ofte man får se synlige resultater av arbeidet. Det blir derfor spesielt oppmuntrende når man en gang iblant får være vitne til at Gud gjør under i mennes- kers liv. Gud redder dem ut fra mørkets makt, og de får del i lyset. De går fra død til liv, og fra løgn til sannhet!
Les mer
Powered by Cornerstone