Ressurser/Nyheter/Innkalling til årsmøte og misjonshelg

Innkalling til årsmøte og misjonshelg

OACs årsmøte og misjonshelg blir på Knattholmen Leirsted ved Sandefjord 22.-23. april.
Innkalling til årsmøte og misjonshelg


OAC ønsker å inspirere og utruste kristne til å leve ut misjonsbefalingen. På misjonshelgen setter vi fokus på hvordan vi som disipler kan være med å vinne mennesker med evangeliet om Jesus. Det blir undervisning, vitnesbyrd og et godt fellesskap som uten tvil vil utfordre deg til å være et frimodig vitne i hverdagen. I tillegg får du en helg sammen med OACs evangelister og styremedlemmer.
Vi ønsker velkommen til en spennende helg med misjon i fokus. 

 

Innkalling til årsmøte 2023 (1).pdf

Program for Misjonshelg(2).pdf

 

Flere nyheter
Flere nyheter
For deg som vil ta misjonsbefalingen på alvor! Reach the City er et kristent sommerstevne som fokuserer på å utruste mennesker til å ta misjonsbefalingen på alvor.
Les mer
Tusenvis av ungdommer tok av seg skoene og rakk dem opp i været på The Send i Oslo som en tilkjennegivelse av at de ville gå hvor enn Gud måtte sende dem. Dette er bra, men det må ikke slutte her.
Les mer
Det er flere kritikere som påstår at Bibelen har blitt forandret. Det sies at Bibelen er skrifter som har blitt kopiert fra andre kopier, og dermed blitt endret. Det blir som hviskeleken, hvor man først har et originalt budskap, og så blir budskapet forandret etter hvert som man kommer til siste person. Mange tror det er slik vi endte opp med Bibelen vi leser i dag, men er det egentlig slik? 
Les mer
Powered by Cornerstone