Ressurser/Nyheter/Tre dødelige spørsmål...

Tre dødelige spørsmål...

Er du klar for tre dødelige spørsmål? Spørsmål som vil avsløre hva Jesus betyr for deg. Tre spørsmål som kan vekke deg opp av søvnen og sette ny kurs for livet ditt!

1. Er du frelst og vil komme til himmelen hvis du dør i dag?
Du tenker kanskje at det er et lett spørsmål å svare på… Du er jo kristen, døpt, konfirmert, ber, går i kirke og banner ikke, men vær ikke for kjapp med å svare, for Jesus sier jo: «Ikke enhver som sier Herre, Herre skal komme inn i himmelriket» og i Ordspråkene står det: "Om mannen mener at veien er rett, kan den likevel ende i døden."

 

2. Deler du troen din?
Jeg antar at du vil svare som mange kristne ved å si at du hjelper til i kirken, gjør gode gjerninger, viser kjærlighet til din neste, gir penger til misjonen, er med i kirkeplanting og ber om vekkelse. Er dette ditt beste svar...? I så fall må jeg uroe deg med å si at du ikke deler troen din slik som Guds Ord har befalt deg.


Vi kommer ikke utenom det: «Troen kommer av det budskapet en hører…». Våre gjerninger og gode intensjoner frelser ikke. Evangeliet må forkynnes med vår munn og må tales ut så det høres med ørene. Hvis ikke vi advarer de ufrelste, vil Gud kreve oss til regnskap: "Når du hører et ord fra min munn, skal du gi dem en advarsel fra meg. Hvis jeg sier til en ugudelig mann: «Du skal sannelig dø», og du ikke advarer ham mot det livet han fører, da skal han dø fordi han har syndet. Men deg vil jeg kreve til ansvar for hans død."
Ezekiel 33:7-9

 

3. Hva har du tenkt å gjøre med det?
Mange kristne har nok kjent på dårlig samvittighet når det en sjelden gang forkynnes om personlig evangelisering. Man har kjent på et stikk i hjertet og kanskje gitt litt ekstra i
kollektkurven for å dempe den dårlige samvittigheten. Dette er ikke rett måte å reagere på. Vi kommer ikke utenom at ulydighet mot Guds Ord er synd.
På Jesu tid var det mange som fulgte ham og mente at de var på rett vei og på vei til himmelen. Men Jesus kjente hjertene deres og gikk i rette med dem med ord som "hyklere, fariseere og ormeyngel". De likte ikke å høre sannheten fra Jesus. Noen ble illsinte, noen forlot Jesus, men andre bekjente sin synd. 

Hvis ikke du deler troen din, og ikke har tenkt å bekjenne det som synd, bygger du på sand. Akkurat som den uforstandige mannen som bygde huset sitt på sand. Han var nemlig en «god kristen» som hørte ordet, men han gjorde ikke som ordet sa. Huset så sikkert fint og stort ut, men da stormen kom, falt det.


Kjære kristne broder og søster, det er din evighet det handler om! Derfor ber jeg om at du vil legge frem disse tre spørsmålene i bønn, og ransake hjertet ditt. Dersom ditt hjerte fordømmer deg skal du vite at det ikke er for sent. Vi lever fortsatt i nådens tid med mulighet for tilgivelse og gjenopprettelse.

Kan OAC på noen måte hjelpe deg med å komme i gang med å vitne om Jesus, så ikke nøl med å ta kontakt. Kanskje bare en samtale på telefonen? Eller kanskje noe tilsendt litteratur kan være startskuddet for deg til å bli en frimodig kristen og bli en disippel som tar Guds Ord på alvor.

Hartvig Kloster  (mobil: 90663980) 

Daglig leder og evangelist

 

Flere nyheter
Flere nyheter
For deg som vil ta misjonsbefalingen på alvor! Reach the City er et kristent sommerstevne som fokuserer på å utruste mennesker til å ta misjonsbefalingen på alvor.
Les mer
Siste helgen i april hadde vi en herlig medarbeidersamling på Knattholmen ved Sandefjord. Helgen ble brukt på undervisning, visjonsdrøftelse, bønnemøte, årsmøte, gåtur, vitnekveld, gudstjeneste og moro.
Les mer
Når man er ute og evangeliserer, er det ikke så veldig ofte man får se synlige resultater av arbeidet. Det blir derfor spesielt oppmuntrende når man en gang iblant får være vitne til at Gud gjør under i mennes- kers liv. Gud redder dem ut fra mørkets makt, og de får del i lyset. De går fra død til liv, og fra løgn til sannhet!
Les mer
Powered by Cornerstone