Ressurser/Nyheter/Vitne til et mirakel

Vitne til et mirakel

Når man er ute og evangeliserer, er det ikke så veldig ofte man får se synlige resultater av arbeidet. Det blir derfor spesielt oppmuntrende når man en gang iblant får være vitne til at Gud gjør under i mennes- kers liv. Gud redder dem ut fra mørkets makt, og de får del i lyset. De går fra død til liv, og fra løgn til sannhet!

Dette har vi fått oppleve gjennom å bli kjent med ei ung jente fra en afrikansk, muslimsk familie. Vi fikk kontakt med henne da jeg og Hartvig var ute og evangeliserte i forbindelse med et disippelkurs.

Jeg gikk bort til ei ung jente med hijab og fikk delt evangeliet med henne. Hun nevnte at hun var muslim, men gjennom samtalen kom det tydelig frem at hun i løpet av den siste tiden hadde blitt mer og mer skeptisk til islam og at hun var søkende. Hun hadde allerede hørt evangeliet om Jesus forkynt, blant annet gjennom videoer på internett og hun hadde lest litt i Bibelen. Hun hadde for ca. ett år siden funnet en bibel i postkassen sin. Senere fant vi ut at den Bibelen hun hadde funnet i postkassen var det Hartvig, Gunnar og Tobias som hadde lagt der da de for ca. ett år siden var ute og delte ut noen gamle ny-testamenter i postkassene i nabolaget der denne jenta bodde.

Vi fikk kontakt-informasjon, og jeg møtte henne igjen på en café hvor praten fortsatte, og vi leste litt i Bibelen sammen. Videre ble hun invitert med til flere kristne møter og gudstjenester, som hun deltok i, og etter en stund begynte hun å bekjenne seg som kristen og sa at hun nå tror på Jesus.

Dette har ikke vært, og er fremdeles ingen enkel prosess, siden hun er blitt mer og mer klar over at kostnaden vil kunne bli veldig stor for henne ved å velge å følge Jesus. Dette vil for henne kunne innebære tap av nære og viktige relasjoner. Men tross alt dette, gleder vi oss over at et menneske har ønsket å ta imot Jesus! Det å få være vitne til et sånt mirakel gir oss en ærefrykt og en takknemlighet ovenfor Gud.

Vær med å be for denne jenta, at hun må bli bevart i troen og få all styrken hun trenger for å møte all den motstanden hun garantert vil få fremover.


Elizabeth Otragane

 

Flere nyheter
Flere nyheter
For deg som vil ta misjonsbefalingen på alvor! Reach the City er et kristent sommerstevne som fokuserer på å utruste mennesker til å ta misjonsbefalingen på alvor.
Les mer
Siste helgen i april hadde vi en herlig medarbeidersamling på Knattholmen ved Sandefjord. Helgen ble brukt på undervisning, visjonsdrøftelse, bønnemøte, årsmøte, gåtur, vitnekveld, gudstjeneste og moro.
Les mer
Er du klar for tre dødelige spørsmål? Spørsmål som vil avsløre hva Jesus betyr for deg. Tre spørsmål som kan vekke deg opp av søvnen og sette ny kurs for livet ditt!
Les mer
Powered by Cornerstone