Ressurser/Nyheter/Vitne til et mirakel

Vitne til et mirakel

Når man er ute og evangeliserer, er det ikke så veldig ofte man får se synlige resultater av arbeidet. Det blir derfor spesielt oppmuntrende når man en gang iblant får være vitne til at Gud gjør under i mennes- kers liv. Gud redder dem ut fra mørkets makt, og de får del i lyset. De går fra død til liv, og fra løgn til sannhet!

Dette har vi fått oppleve gjennom å bli kjent med ei ung jente fra en afrikansk, muslimsk familie. Vi fikk kontakt med henne da jeg og Hartvig var ute og evangeliserte i forbindelse med et disippelkurs.
 

Vitne til et mirakel

Jeg gikk bort til ei ung jente med hijab og fikk delt evangeliet med henne. Hun nevnte at hun var muslim, men gjennom samtalen kom det tydelig frem at hun i løpet av den siste tiden hadde blitt mer og mer skeptisk til islam og at hun var søkende. Hun hadde allerede hørt evangeliet om Jesus forkynt, blant annet gjennom videoer på internett og hun hadde lest litt i Bibelen. Hun hadde for ca. ett år siden funnet en bibel i postkassen sin. Senere fant vi ut at den Bibelen hun hadde funnet i postkassen var det Hartvig, Gunnar og Tobias som hadde lagt der da de for ca. ett år siden var ute og delte ut noen gamle ny-testamenter i postkassene i nabolaget der denne jenta bodde.

Vi fikk kontakt-informasjon, og jeg møtte henne igjen på en café hvor praten fortsatte, og vi leste litt i Bibelen sammen. Videre ble hun invitert med til flere kristne møter og gudstjenester, som hun deltok i, og etter en stund begynte hun å bekjenne seg som kristen og sa at hun nå tror på Jesus.

Dette har ikke vært, og er fremdeles ingen enkel prosess, siden hun er blitt mer og mer klar over at kostnaden vil kunne bli veldig stor for henne ved å velge å følge Jesus. Dette vil for henne kunne innebære tap av nære og viktige relasjoner. Men tross alt dette, gleder vi oss over at et menneske har ønsket å ta imot Jesus! Det å få være vitne til et sånt mirakel gir oss en ærefrykt og en takknemlighet ovenfor Gud.

Vær med å be for denne jenta, at hun må bli bevart i troen og få all styrken hun trenger for å møte all den motstanden hun garantert vil få fremover.


Elizabeth Otragane

 

Flere nyheter
Flere nyheter
14. september var det 18 år siden jeg var på jobbintervju hos OAC i Danmark. Etter en samtale med styret, ble jeg bedt om å gå ut slik at de kunne diskutere saken. Jeg husker at jeg ventet utenfor huset i spenning. Ville de være positive til å ansette meg eller ikke. Tiden gikk og gikk og jeg ventet og ventet. Endelig ble jeg bedt om å komme inn igjen. Jeg fikk til min store lettelse høre at de ønsket å ansette meg som evangelist til å starte OAC i Norge.
Les mer
I år hadde vi besøk på vårt sommerstevne av OACs president David Proaño med familie fra Ecuador. De er superflinke på drama, og både viste oss og lærte oss dramastykket "The Redeemer". Selv synes vi resultatet ble veldig bra.
Les mer
Vi har vanskelig for å finne ord for hvor takknemlige vi er for hva vi har opplevd på sommerstevnet Reach the City Oslo. En av deltakerne uttrykte at det var som himmel på jord! I alle fall var det en forsmak på himmelen.
Les mer
Powered by Cornerstone