Ressurser/Nyheter/Hipp hipp hurraaa - 18 år!

Hipp hipp hurraaa - 18 år!

14. september var det 18 år siden jeg var på jobbintervju hos OAC i Danmark. Etter en samtale med styret, ble jeg bedt om å gå ut slik at de kunne diskutere saken. Jeg husker at jeg ventet utenfor huset i spenning. Ville de være positive til å ansette meg eller ikke. Tiden gikk og gikk og jeg ventet og ventet. Endelig ble jeg bedt om å komme inn igjen. Jeg fikk til min store lettelse høre at de ønsket å ansette meg som evangelist til å starte OAC i Norge.
Hipp hipp hurraaa - 18 år!

Dette ble startskuddet, og nå har det gått 18 år siden 14. september 2005. Det har primært vært gode år. Det har vært tunge tider og mange gode grunner til å gi opp underveis. MEN Gud har vært trofast og holdt meg oppe i vanskelige tider. Jeg er stolt over at vi nå kan feire 18-års jubileum. 18 år hvor OAC har vært aktive med å forkynne verdens viktigste budskap til ufrelste på gater og streder. 18 år hvor OAC har vært rundt i menigheter, bibelskoler og organisasjoner for å undervise og utruste kristne til evangelisering. Jeg blir ydmyk over å tenke på de mange som står sammen med oss i tjenesten år etter år, i givertjeneste og forbønn, og frivillige som deltar på evangelisering og på våre arrangementer. En stor takk til dere alle! 

La meg også få lov til å si at vi ikke har tenkt å gi oss med de 18 år. Evangeliet må forkynnes og så lenge Gud gir helse og kraft vil jeg være trofast i denne drømmejobben med å bygge Guds rike!

Hartvig Kloster

Flere nyheter
Flere nyheter
23.-28. juli. For deg som ønsker å bli utrustet og utfordret til å følge misjonsbefalingen, gjennom opplæring fellesskap og praksis.
Les mer
Hvis Jesus - overraskende - hadde stått på arbeidsplassen din og sagt «Følg meg», hva ville du ha svart?
Les mer
Lørdag 6. april fikk jeg en innholdsrik dag i Mandal. På formiddagen var jeg invitert til å holde evangeliseringskurs i Oasenkirka med evangelisering etterpå.
Les mer
Powered by Cornerstone