Ressurser/Nyheter/Hipp hipp hurraaa - 18 år!

Hipp hipp hurraaa - 18 år!

14. september var det 18 år siden jeg var på jobbintervju hos OAC i Danmark. Etter en samtale med styret, ble jeg bedt om å gå ut slik at de kunne diskutere saken. Jeg husker at jeg ventet utenfor huset i spenning. Ville de være positive til å ansette meg eller ikke. Tiden gikk og gikk og jeg ventet og ventet. Endelig ble jeg bedt om å komme inn igjen. Jeg fikk til min store lettelse høre at de ønsket å ansette meg som evangelist til å starte OAC i Norge.
Hipp hipp hurraaa - 18 år!

Dette ble startskuddet, og nå har det gått 18 år siden 14. september 2005. Det har primært vært gode år. Det har vært tunge tider og mange gode grunner til å gi opp underveis. MEN Gud har vært trofast og holdt meg oppe i vanskelige tider. Jeg er stolt over at vi nå kan feire 18-års jubileum. 18 år hvor OAC har vært aktive med å forkynne verdens viktigste budskap til ufrelste på gater og streder. 18 år hvor OAC har vært rundt i menigheter, bibelskoler og organisasjoner for å undervise og utruste kristne til evangelisering. Jeg blir ydmyk over å tenke på de mange som står sammen med oss i tjenesten år etter år, i givertjeneste og forbønn, og frivillige som deltar på evangelisering og på våre arrangementer. En stor takk til dere alle! 

La meg også få lov til å si at vi ikke har tenkt å gi oss med de 18 år. Evangeliet må forkynnes og så lenge Gud gir helse og kraft vil jeg være trofast i denne drømmejobben med å bygge Guds rike!

Hartvig Kloster

Flere nyheter
Flere nyheter
I år hadde vi besøk på vårt sommerstevne av OACs president David Proaño med familie fra Ecuador. De er superflinke på drama, og både viste oss og lærte oss dramastykket "The Redeemer". Selv synes vi resultatet ble veldig bra.
Les mer
Vi har vanskelig for å finne ord for hvor takknemlige vi er for hva vi har opplevd på sommerstevnet Reach the City Oslo. En av deltakerne uttrykte at det var som himmel på jord! I alle fall var det en forsmak på himmelen.
Les mer
Siste helgen i april hadde vi en herlig medarbeidersamling på Knattholmen ved Sandefjord. Helgen ble brukt på undervisning, visjonsdrøftelse, bønnemøte, årsmøte, gåtur, vitnekveld, gudstjeneste og moro.
Les mer
Powered by Cornerstone