Ressurser/Nyheter/Forsmak på himmelen...

Forsmak på himmelen...

Vi har vanskelig for å finne ord for hvor takknemlige vi er for hva vi har opplevd på sommerstevnet Reach the City Oslo. En av deltakerne uttrykte at det var som himmel på jord! I alle fall var det en forsmak på himmelen.
Forsmak på himmelen...

Siden i fjor var målet 40 påmeldte deltakere. Akkurat 40 påmeldte ble det, hvilket er rekordmange! Noen dager før Reach The City var det meldt regn de tre dagene vi skulle på gaten. Vi ba om fint vær og fikk strålende solskinn på alle de tre gatemøtene. (Jak. 5,17-18!) Gud talte til oss gjennom sitt levende Ord, velsignet fellesskapet på ekstraordinær måte og brukte oss "ulærde" til å nå mange ufrelste med evangeliet.

Takk GUD!!!

Flere nyheter
Flere nyheter
14. september var det 18 år siden jeg var på jobbintervju hos OAC i Danmark. Etter en samtale med styret, ble jeg bedt om å gå ut slik at de kunne diskutere saken. Jeg husker at jeg ventet utenfor huset i spenning. Ville de være positive til å ansette meg eller ikke. Tiden gikk og gikk og jeg ventet og ventet. Endelig ble jeg bedt om å komme inn igjen. Jeg fikk til min store lettelse høre at de ønsket å ansette meg som evangelist til å starte OAC i Norge.
Les mer
I år hadde vi besøk på vårt sommerstevne av OACs president David Proaño med familie fra Ecuador. De er superflinke på drama, og både viste oss og lærte oss dramastykket "The Redeemer". Selv synes vi resultatet ble veldig bra.
Les mer
Siste helgen i april hadde vi en herlig medarbeidersamling på Knattholmen ved Sandefjord. Helgen ble brukt på undervisning, visjonsdrøftelse, bønnemøte, årsmøte, gåtur, vitnekveld, gudstjeneste og moro.
Les mer
Powered by Cornerstone