Ressurser/Nyheter/Forsmak på himmelen...

Forsmak på himmelen...

Vi har vanskelig for å finne ord for hvor takknemlige vi er for hva vi har opplevd på sommerstevnet Reach the City Oslo. En av deltakerne uttrykte at det var som himmel på jord! I alle fall var det en forsmak på himmelen.
Forsmak på himmelen...

Siden i fjor var målet 40 påmeldte deltakere. Akkurat 40 påmeldte ble det, hvilket er rekordmange! Noen dager før Reach The City var det meldt regn de tre dagene vi skulle på gaten. Vi ba om fint vær og fikk strålende solskinn på alle de tre gatemøtene. (Jak. 5,17-18!) Gud talte til oss gjennom sitt levende Ord, velsignet fellesskapet på ekstraordinær måte og brukte oss "ulærde" til å nå mange ufrelste med evangeliet.

Takk GUD!!!

Flere nyheter
Flere nyheter
23.-28. juli. For deg som ønsker å bli utrustet og utfordret til å følge misjonsbefalingen, gjennom opplæring fellesskap og praksis.
Les mer
Lørdag 6. april fikk jeg en innholdsrik dag i Mandal. På formiddagen var jeg invitert til å holde evangeliseringskurs i Oasenkirka med evangelisering etterpå.
Les mer
Vi lever i en tid der spørsmålet om sannhet blir mer og mer aktuelt. Gud kan ikke både eksistere og ikke eksistere på samme tid.
Les mer
Powered by Cornerstone