Ressurser/Nyheter/Far og sønn på OACs misjonstur til Polen

Far og sønn på OACs misjonstur til Polen

Jeg har drevet mye med gateevangelisering i Bergen og kjenner til OAC sitt arbeid fra tidligere. Da jeg fikk muligheten til å ta med min eldste sønn, Jakob på 14 år, tenkte jeg det ville bli en god anledning til å få mer far-sønn tid med han. I tillegg ville han også lære mye av en slik misjonstur; engelsk, polsk kultur, historie, og ikke minst åndelig,  og slik tenker vi begge at turen ble også. I tillegg fikk han også fire dager permisjon fra ungdomsskolen og dermed nesten to uker høstferie, som var til stor glede for han.
Far og sønn på OACs misjonstur til Polen

Vi var selvsagt spente på turen, men opplevde turen som veldig sosial, lærerik og spennende. Den største utfordringen var nok å snakke engelsk, men det gikk greit, og ble en veldig god trening. 

Vi hadde også en tur til en konsentrasjonsleir, Majdanek, som jeg syntes var bra at han fikk se i et historisk perspektiv. Også besøkene vi hadde til menigheten i Lublin var kjekt og lærerikt. Vi hadde evangelisering både i Warszawa og i Lublin, som ble en flott opplevelse sammen. Jeg er takknemlig for at vi dro på denne turen, og noe jeg vil anbefale flere å gjøre.

"Han sa til dem: Høsten er stor, men arbeiderne er få. Be derfor høstens herre at han vil drive arbeidere ut til sin høst." Luk 10:2

Å dele evangeliet er ikke noe som er medfødt, men det må læres og praktiseres. Noe vi både fikk undervisning i, og praktisert på turen.

 

-Tormod og Jakob Vindenes, Bergen

Flere nyheter
Flere nyheter
23.-28. juli. For deg som ønsker å bli utrustet og utfordret til å følge misjonsbefalingen, gjennom opplæring fellesskap og praksis.
Les mer
Synes du det er utfordrende å dele evangeliet? Nå har du muligheten til å bli utrustet og få gode verktøy og tips til å vinne disipler.
Les mer
Vi lever i en tid der spørsmålet om sannhet blir mer og mer aktuelt. Gud kan ikke både eksistere og ikke eksistere på samme tid.
Les mer
Powered by Cornerstone