Ressurser/Nyheter/Far og sønn på OACs misjonstur til Polen

Far og sønn på OACs misjonstur til Polen

Jeg har drevet mye med gateevangelisering i Bergen og kjenner til OAC sitt arbeid fra tidligere. Da jeg fikk muligheten til å ta med min eldste sønn, Jakob på 14 år, tenkte jeg det ville bli en god anledning til å få mer far-sønn tid med han. I tillegg ville han også lære mye av en slik misjonstur; engelsk, polsk kultur, historie, og ikke minst åndelig,  og slik tenker vi begge at turen ble også. I tillegg fikk han også fire dager permisjon fra ungdomsskolen og dermed nesten to uker høstferie, som var til stor glede for han.
Far og sønn på OACs misjonstur til Polen

Vi var selvsagt spente på turen, men opplevde turen som veldig sosial, lærerik og spennende. Den største utfordringen var nok å snakke engelsk, men det gikk greit, og ble en veldig god trening. 

Vi hadde også en tur til en konsentrasjonsleir, Majdanek, som jeg syntes var bra at han fikk se i et historisk perspektiv. Også besøkene vi hadde til menigheten i Lublin var kjekt og lærerikt. Vi hadde evangelisering både i Warszawa og i Lublin, som ble en flott opplevelse sammen. Jeg er takknemlig for at vi dro på denne turen, og noe jeg vil anbefale flere å gjøre.

"Han sa til dem: Høsten er stor, men arbeiderne er få. Be derfor høstens herre at han vil drive arbeidere ut til sin høst." Luk 10:2

Å dele evangeliet er ikke noe som er medfødt, men det må læres og praktiseres. Noe vi både fikk undervisning i, og praktisert på turen.

 

-Tormod og Jakob Vindenes, Bergen

Flere nyheter
Flere nyheter
23.-28. juli. For deg som ønsker å bli utrustet og utfordret til å følge misjonsbefalingen, gjennom opplæring fellesskap og praksis.
Les mer
Etter flere år med bønn og målrettet arbeid fra Norge, startet OAC Sverige opp i januar 2020 med David Sundell som evangelist og leder. Hvordan gikk det til? Bli kjent med David, oppstarten og det nåværende arbeidet i intervjuet under. De siste årene har vi bedt og jobber nå aktivt mot å starte en avdeling i Polen. Vi er har etablert mange kontakter og er på jakt etter rett person til å lede arbeidet. Bli gjerne med i bønn om at Gud sender arbeidere til den modne høsten i gjerningsreligionens høyborg.
Les mer
I år hadde vi besøk på vårt sommerstevne av OACs president David Proaño med familie fra Ecuador. De er superflinke på drama, og både viste oss og lærte oss dramastykket "The Redeemer". Selv synes vi resultatet ble veldig bra.
Les mer
Powered by Cornerstone