Ressurser/Nyheter/Spørsmålet om sannhet

Spørsmålet om sannhet

Vi lever i en tid der spørsmålet om sannhet blir mer og mer aktuelt. Gud kan ikke både eksistere og ikke eksistere på samme tid.
Spørsmålet om sannhet

 

For min del gir dette en hunger etter sannheten, og å dele denne videre. Jesus kaller seg selv «veien, sannheten og livet». Det er ikke småtteri. Han kalles også Ordet. Guds ord er med andre ord kilden til sannheten.

Jo mer jeg søker i Ordet, naturvitenskapen og samfunnet, ser jeg at Guds ord holder. Naturen og samvittigheten vår er vitner. Å leve slik Gud har skapt oss til å leve, nær til han, gir liv og fred. Jesus lærer oss å be om at Guds vilje skal skje på jorden, som også i himmelen. Vi ber altså om å få bo i et rike der Gud er konge. Det var det Jesus gjorde, og det kan vi også få gjøre. I verden er Guds rike nær, men en dag skal vi få leve det fullt ut i himmelen.

Derfor ber jeg om at Gud må legge til rette for gode samtaler med de rundt meg som ikke kjenner Gud, eller vet veien til himmelen. Det kan skje på kontoret, en jobbfest, en lunsj på personalrommet eller andre steder der det er mennesker som ikke kjenner Gud.

Vær med å be om at det norske folk skal få bli kjent med den ene, sanne Gud, og hans redningsplan, som gir billetten til et evig liv med han.

«Dere er verdens lys! En by som ligger på et fjell, kan ikke skjules. Heller ikke tenner man en oljelampe og setter den under et kar. Nei, man setter den på en holder, så den lyser for alle i huset. Slik skal deres lys skinne for menneskene, så de kan se de gode gjerningene dere gjør, og prise deres Far i himmelen!» - Matteus 5,14-16

 

-Styremedlem Elise Aagenæs

Flere nyheter
Flere nyheter
23.-28. juli. For deg som ønsker å bli utrustet og utfordret til å følge misjonsbefalingen, gjennom opplæring fellesskap og praksis.
Les mer
Lørdag 6. april fikk jeg en innholdsrik dag i Mandal. På formiddagen var jeg invitert til å holde evangeliseringskurs i Oasenkirka med evangelisering etterpå.
Les mer
Powered by Cornerstone