Ressurser/Nyheter/Tur til Mandal

Tur til Mandal

Lørdag 6. april fikk jeg en innholdsrik dag i Mandal. På formiddagen var jeg invitert til å holde evangeliseringskurs i Oasenkirka med evangelisering etterpå.

Der underviste jeg om hvordan vi kan komme i kontakt med mennesker og enkelt dele evangeliet, blant annet ved hjelp av «de fem fingre». Dette verktøyet har hjulpet mange mennesker, meg inkludert, til å huske og dele de gode nyhetene. Det er en metode der du bruker de fem fingrene på en hånd til å illustrere evangeliet:

Tur til Mandal

Tommel opp- alt var godt i begynnelsen da Gud skapte verden. Pekefinger – Adam og Eva syndet mot Gud og ondskap kom inn i verden. Alle mennesker har brutt Guds bud – inkludert oss. Langfinger – Synden fører oss langt fra Gud og gjør at vi må motta straffen; døden og en evig pine i Helvete. Ringfinger – Guds kjærlighet til oss er så stor at han sendte sin sønn Jesus til å sone straffen for vår synd. Hele hånden – Gud inviterer oss til en relasjon med seg. Hvis vi vender oss vekk fra vår synd og setter vår tillit til det Jesus gjorde på korset, får vi tilgivelse for synden og et nytt liv.

På kvelden var 150 lokale ungdommer samlet til et stort talent-show i en lokal menighet. Der fikk jeg innimellom innslagene komme frem fire ganger for å fortelle om hvem Gud er og dele evangeliet. Det var et fantastisk privilegium å få være med på! Be gjerne for ungdommene, at det de har fått høre slår rot i hjertene.
                                                                                                                                                                                                                                                            -Gunnar Salmelid


 

Flere nyheter
Flere nyheter
23.-28. juli. For deg som ønsker å bli utrustet og utfordret til å følge misjonsbefalingen, gjennom opplæring fellesskap og praksis.
Les mer
Hvis Jesus - overraskende - hadde stått på arbeidsplassen din og sagt «Følg meg», hva ville du ha svart?
Les mer
Vi lever i en tid der spørsmålet om sannhet blir mer og mer aktuelt. Gud kan ikke både eksistere og ikke eksistere på samme tid.
Les mer
Powered by Cornerstone